BAHAN2 (A)
250 gm Cream Cheese190 gm Susu Segar125 gm Butter65 gm Tepong Superfine65 gm Tepong Jagung262 gm Kuning Telor
BAHAN2 (B)280 gm Putih Telor1 tsp Cream of Tartar190 gm Castor Sugar
CARA2 :-BAHAN2 (B) DIPUKUL MERINGUE - SEDERHANA
MASAK CREAM CHEESE DAN SUSU DENGAN MENGGUNAKAN KAEDAH DOUBLE BOILER HINGGA CREAM CHEESE CAIR
MASUKKAN BUTTER DAN GAUL RATAKECILKAN API,
MASUKKAN TEPONG, GAUL SEBATI
MASUKKAN KUNING TELOR,
ANGKAT DARI API DAN GAUL LAGI
BAHAN (B) YANG DI PUKUL DICAMPOR DENGAN BAHAN (A)TUANG DALAM LOYANG BUJUR DAN BAKAR DENGAN MENGGUNAKAN KAEDAH STEAM BATH
BILA MASAK SAPU APPRICOT GLAZE